Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dijous, 19 de novembre del 2015

SUBIRATS

DIMECRES, 11 DE NOVEMBRE

Segona setmana del periple a les escoles d’escalada esportiva properes a casa, amb el VISA.
Aquesta setmana tenim diferents opcions d’anar a conèixer mon però l’horari condiciona i decidim quedar-nos per les rodalies , però això sí, cal anar a una zona diferent per tal de fer-li una ullada .


Aquesta vegada anem al castell de Subirats, una petita escola del Penedès que ens queda molt propera i amb una aproximació curta i còmoda.
Primer cal agafar forces i com sempre pugem al Bruc per fer un mos amb els companys, però avui no hem tingut sort i tan sols trobem a tres companys dels que normalment pugen, el bon temps que fa, segur que els ha motivat per anar més lluny.


Mitja hora de cotxe ens deixa al aparcament i amb cinc minuts d’aproximació estem en ple sector cinema que és on hi ha les vies més interessants per a nosaltres .
A la zona hi ha dues cordades que ens ajuden a orientar-nos sobre les millors vies  i la proposta és començar per la via Hot dog. i anar fent les seves veïnes que progressivament van agafant més graduació fins arribar a la via Delicatessen que amb una dificultat de 6a ja marca el nostre topall.


Primer la roca sembla ensabonada i no dona seguretat però a mida que anem fent metres t’acostumes i ja no la trobes tan polida
Sembla que amb quatre vies ja en tindrem prou, però camí del cotxe encara veiem una via amb bona pinta que fem com a cirereta del pastis. És la via Papa vull ser torero


Aquesta via sobre el llibre comença fàcil i acaba difícil però a la realitat hem copsat que és al contrari, una primera part molt polida i plena de terra que fa la progressió difícil i una segona part més vertical, no gaire polida i amb bona presa.


Una vegada feta decidim que ja en tenim prou i anem fins el castell de Subirats per fer una visita i veure tota la panoràmica de les diferents parets que conformen l’escola.
Com és  tradició, acabem el dia davant d’una cervesa i començant a fer plans per a properes sortides.

J. ESTRUCH


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada