Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dijous, 19 de novembre del 2015

TRIPLET 2015 COPA LLIGA I XAMPIONS

DIUMENGE, 15 DE NOVEMBRE

Per obligacions familiars, aquesta setmana no puc sortir el dissabte i tinc que fer-ho el diumenge, el que m’obliga a trobar un company amb qui sortir. (El dissabte és més fàcil).
Per sort, sé que els diumenges surten una colla d’Esparreguera a fer matinals i segurament procuraré apuntar-me.
El dissabte encara estic pendent de saber que faré , els companys que he trucat encara no han decidit ni qui, ni on, per tant cal esperar.
Per fi al vespre em truca en Grau per dir-me que tan sols surt ell però que no pot tornar tard a casa i que la seva intenció primera era anar a Malanyeu.


Per no fer-li canviar els plans començo a buscar objectius a la zona i en tinc un que segur que no coneix. Anar a visitar la zona de l’altar, on ja he fet tres vies però que hi ha alguna novetat.


Sortim d’Esparreguera molt tard, les 8,45 i a les 10 ja estem a La Nou esmorzant. Ara tan sols resta anar fins la zona d’escalada on hem decidit començar per una nova via del Joan Baraldes oberta recentment i situada a l’esquerra de la via Vinga Vinga. La via és diu Triplet 2015, Copa, Lliga i Xampions i presenta una graduació de cinquè i Ae.
La primera tirada és bonica, molt semblant a la vinga vinga i ben assegurada, total uns 40 metres de cinquè grau.


La segona i tercera  les hem fet juntes i no m’han agradat, sobretot la segona, molt bruta i plena de terra, la tercera és més interessant , com la primera, però cal protegir-la quasi tota (tan sols hi ha un parabolt) i la roca no és tan bona com la primera, és una mica crostosa.
La quarta és una passejada pel bosc, la ressenya marca anar per la dreta i rodejar-lo , nosaltres hem tirar recte per dins del bosc fins a trobar una paret i una línea de parabolts.


La cinquena, presenta un mur amb quatre assegurances que la ressenya marca de Ae. La paret és interessant, una mica crostosa i amb preses arrodonides, hem pogut forçar-la en lliure amb un descans a la segona xapa per tantejar unes preses que no veiem clares , desprès cal travessar uns arbres cap l’esquerra i agafar un darrer mur fins la reunió.

La baixada dubtàvem si baixar per la veïna Vinga Vinga o per la mateixa via i hem decidit baixar per la via amb tres ràpels que ens ha deixat a peu de via i en poca estona tornem al cotxe per anar a fer la cervesa. Amb la limitació d’horari era decidir si fer una altre via o anar a fer la cervesa, i com és obvi,  ha guanyat la segona opció i a les 16 ja estem a Esparreguera

J.ESTRUCH


2 comentaris:

  1. Hola Josep,
    La primera tirada, un cop oberta, l'Amadeu Pagés ens va dir que coincidia amb una via que ell havia obert i que continua recte amunt. Nosaltres i tornarem a cercar una línia més a la dreta per tal que sigui del tot diferent.
    La 2a. bruta, i la 3a. tens raó, la roca no és tant bona i potser hi caldria un parabolt més... El Toni la va apurar més del que a mi m'agrada, je je je.
    Salut i a escalar

    ResponElimina
  2. Hola Joan, Tens raó a la segona tirada vaig veure uns anells de corda pel diedre de l'esquerra i va estranyar-me molt que no anés per alla la via. però amb la teva explicació queda molt clar.
    Felicitats per les vies que esteu obrint.
    Josep

    ResponElimina