Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dimarts, 16 d’abril del 2013

IMAGENES (Vilanova de Meia)

Divendres 12/05/2013

La via Imagenes és una d'aquelles vias, que vols però no goses,  la varem fer quan es va obrir (fa uns 30 anys ) i passarem molta por, poques assegurances amb allunyis importants i grau obligat de 6b + (de vilanova).


Hem estat mirant per internet i no hi ha referències ..., només una foto AQUI,  en què veiem que han posat parabolts,  després comprovem que hi ha pocs i algunes plaquetes oxidades.

Però no hi ha problema, avui surto amb el David i el està molt "maxote".

Esmorzar de rigor a cal Cirera, a les 11 a peu de via,  encara no toca el sol al   Pilar del Segre, les dues primeres les farem a l'ombra  amb la roca fresqueta, 5è però amb poques assegurances, tres al primer i dos al segon.




La tercera surt per l'esquerra en un mur vertical amb bona presa, a l'altura de la 2 ª xapa perd verticalitat i es torna fi, un parell de passos a l'esquerra amb l'assegurança per sota dels peus, concentran la major dificultat, després altra vegada vertical i un petit sostre que salvarem per l'esquerra amb bona presa.



La cuarta, és la típica vilanovina dret i presa, aquí també hi ha un parell de metres,  més fins i obligats;   al final de la tirada tram amb canto, difícil i amb alejes ...

Per baixar amb dos rapels ja farem.
Ull, potser hagis de posar alguna exprés per poder tocar paret ...

josep.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada