Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dimarts, 1 de setembre del 2015

ESPORTIVA A MEDIONA

DIJOUS, 27 D’AGOST


Definitivament les vacances ja són historia, porto dos dies treballant i el Josep em proposa sortir per la tarda, com que encara no estem fent la jornada partida confirmo que puc acompanyar-lo tot i ésser  dijous.
Em proposa anar a conèixer una zona d’esportiva relativament a prop de casa, a Sant Quinti de Mediona, ell tampoc la coneix però el Dani n’hi ha parlat i vol visitar-la.
Aprofitant que el dia encara és llarg sortim d’Esparreguera a dos quarts de quatre i poc desprès de les quatre ja estem a Sant Quinti on hem quedat amb el Dani i la Vladanka que ens faran de guies.


La zona que visitem és diu final de Mediona i esta recentment equipada, és complementaria a les altres zones més antigues de l’escola i que queden més apartades del lloc per on hem entrat. (hem entrat pel final de l’escola)


El sector és completament ombrívol ideal per ara a l’estiu i just a l’altre llera del riu hi ha el sector Sol, també equipat, on hi cau un sol de justícia.


Hem fet cinc vies de quart, cinquè, cinquè superior i sis a. Encara que tinc que dir que els graus són força apretats, (suposo que és perquè és escalada esportiva). Personalment li donaria mig grau més a totes elles.


La roca m’ha recordat a Gelida o “les puces” , calcària blanca que rellisca molt i obliga a treballar molt de braços.

Sobre les vuit del vespre ja comencen a tancar els llums i nosaltres marxem al casal de Sant Quinti de Mediona per fer la cervesa de rigor i agafar forces per tornar a treballar dema matí 

J. ESTRUCH  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada