Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

divendres, 27 de novembre del 2015

ESPORTIVA FONT DE L'AMETLLÓ

DIMECRES, 25 DE NOVEMBRE

Una nova setmana de descoberta, si dimecres passat varem anar a Lleida, aquesta setmana el temps no dona bones perspectives per anar a aquesta zona i decidim quedar-nos per aquí, on sembla que aguantarà el suficient per poder escalar, i la veritat que hem encertat de ple, hem passat inclús un xic de calor.











                                                    (imatges del Blog d`en Passarell)

El VISA té compromisos familiars i no ens pot acompanyar, però la seva insistència en anar a conèixer zones d’esportiva a calat en nosaltres i tot i no acompanyar-nos, seguim el seu consell.


Com tenim per costum, primer cal esmorzar a Ca l’Anna i desprès decidir qui anem i on anem. Aquesta vegada li toca el torn anar a la Font de l’Ametlló que tot i ser una zona clàssica és completament desconeguda per nosaltres. Ens apuntem el Cèsar Comas, en Joan Oliva, jo i el Lluis que desprès de l’ accident ja comença a tenir el cuquet de l’ escalada fent-li formigueig als palmells  i que vol acompanyar-nos encara que no vol escalar .
Cap dels quatre coneix l’ aproximació però amb les referències que ens han donat alguns companys i la guia de escalades al voltant de Barcelona no tenim cap problema i anem directes al nostre objectiu.


Ara sí que anem ben venuts, pels croquis de la guia ens costa molt situar-nos i anem a parar a una via de 6c , que fem amb molta més pena que gloria, (deu ni dor com tiben aquestes parets, tan sols hem fet bé les dues primeres assegurances, la resta , Ao com un cosac !!!). (A casa he vist les ressenyes del blog del Passarell i he pogut situar les vies)


La resta de vies ja hem anat més  d’ intuïció i hem fet tres vies, dues de 6a+ una tercera  de v+ .


A les dues ja en tenim prou i tornem al Bruc i  a casa per dinar.
Una bona matinal en la que hem evitat el mal temps i hem pogut escalar com si enmig del l' estiu estiguéssim.

J. ESTRUCH



2 comentaris:

  1. Ep! veig que no heu tardat en anar-hi; aquí al ser les vies tan curtes, el grau és a bloc, és a dir, apretadot.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Salutacions Jaume,
      Era la nostra primera visita a l'escola i segurament repetirem, però ens posarem a vies més humanes.
      Josep Estruch

      Elimina