Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dilluns, 17 de juny del 2024

FUGINT DE LA PLUJA A SANT LLORENÇ MONGAI

 DIMECRES, 12 DE JUNY

Avui torno a sortir amb el company d' aventures de quasi sempre. Ja sé que és un escalador de “morro fi” , si per ell fos, no sortiríem de Vilanova de Meià, perquè li agrada tot el que aquesta paret li pot donar: bona roca, dificultat, bones assegurances, aproximació curta, .... etc. Però jo soc d'una altre pasta i m'agrada anar com a les abelles , provar nous sabors, nous territoris i noves sensacions......... vaja!!! anar de descoberta !!!!.


Aleshores quan sortim , em toca pensar en alguna proposta que s'adapti a les dues filosofies i tingui algun dels condicionants establerts. Però els meus coneixements son limitats i alguna vegada cal proposar alguna activitat que ja he fet i que tingui alguna característica de les que ell vol.


Avui, a més, estem limitats per la Dana que ens envolta, amb aigua arreu de Catalunya, tan sols sembla que hi ha una finestra per la zona de ponent i sempre que no pugem gaire de latitud. Al Sud sembla que el temps serà millor, però vaig anar-hi la setmana passada


Li proposo anar a Sant Llorenç de Montgai per fer una via amb poca aproximació i ben assegurada, que acabarem de decidir mentre esmorzem. Finalment la via que li fa més gracia és la via de l'Amadeu a la Paret del Pont.


Sortint en direcció a la paret ens trobem a en Manel, el Ramon i el Pepe que també han tingut la mateixa pensada per fugir de la pluja. Ells han decidit anar a la via “Neura” de la mateixa Paret del Pont.


L' explicació de les diferents tirades me la estalvia perquè vaig fer-la fa poc més d'un any i ja està al Blog.


Tan sols dir que hem passat un bon mati sense patir per a mullar-nos i la temperatura ha estat ideal.

J. ESTRUCH


DADES DE LA VIA

NOM............................................... De l'Amadeu sortida Augusta

APERTURISTES .......................... A. Ribes, L. Oloriz, A. Sans, J. Godoy, J.M. Escart

CORDA DA.............. .................... Visa, Josep Estruch

MATERIAL..................................... 14 cintes

DIFICULTAT ................................... V+/ A0



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada