Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dilluns, 21 de gener del 2013

ROCÒDROM IGUALADA


DIMECRES, 16 DE GENER

Atès que aquest any tots els dimecres seran així, comencem a organitzar els horaris i la millor logística per treure’n profit de les tardes dels dimecres.
Encara que fa un fred penetrant i molt de vent, volem sortir i fer quelcom. Quedem amb el Visa Josep per anar a fer alguna via curta a Collbató però tot pujant veiem que passarem molt de fred i decidim canviar el plantejament.


Anirem a Igualada per conèixer el rocòdrom INGRAVITA, és un rocòdrom de les característiques de la PANXA DEL BOU de Sabadell que ja varem visitar l’any passat. No és una activitat que m’agradi massa però sempre et pot treure d’un apuro.
No sabria dir que és, però es respira un ambient diferent, més proper, més íntim, no ho sé!!. 


Pot ésser perquè tenim més afinitat amb Igualada que amb Sabadell o per la distancia, de tot plegat trec la conclusió que tot i no agradar-me el prefereixo a la PANXA DEL BOU.


Una vegada fetes les explicacions dels encarregats, anem a castigar  els braços, comencem per la zona de vies llargues i desplomades, que no les més difícils on hi fem quatre pujades per vies amb una graduació entre cinquè superior i (6a+) que ens deixen el braços destrossats i per acabar anem a una altre zona on les vies són verticals però no desplomades   on hi fem una via graduada de 6a.


Ara si que ja en tenim prou, amb dues hores  de càstig tenim els avant braços com bombetes i marxem a fer la cervesa de rigor.
En definitiva , una activitat per fer no gaire sovint però tot i així interessant de fer.

J. ESTRUCH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada