Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dijous, 30 d’octubre del 2014

EL MANANTIAL

DIUMENGE, 26 D’OCTUBRE

Aquesta setmana es presenta diferent, com totes les setmanes que no puc sortir el dissabte, però  una cosa és clara, primer és la festa dels Super’s .
Després de trucar a un munt de gent i no trobar disponibilitat m’he decidit per anar amb el Xavi i la Cristina a fer esportiva. No és una activitat que m’entusiasmi gaire , però sé que sortiré amb els braços ben baldats.
A les deu del matí ens trobem a Can Jorba i pugem fins el sector Manantial on hi ha vies assequibles, je, je , deu ser per ell!!.


La primera que fem és una via nova situada just a l’esquerra del mur de les lamentacions amb una graduació de 6a, que resulta força assequible i bonica.


Una vegada feta ens allunyem i anem al principi del sector, quasi tocant el “bombo infierno” per treballar les vies de la zona. Comencem per la via Supersic comença amb una fissura molt marcada per després seguir per un mur molt vertical, la dificultat és de 6a+ , els passatges no són molt difícils, pot ser que hi hagi un parell de passatges més difícils que la resta , però el que verdaderament castiga és la continuïtat, uns trenta metres de progressió mantinguda.


Per la tercera el Xavi vol donar el Do de pit i ens porta a la via Punta bananas veïna de l’anterior però amb una dificultat de 6b+. La màxima dificultat està al principi amb un tram molt difícil de col·locació i presa petita, ell i la Cris han pogut fer-ho netament però jo no he pogut i he fet Ao descarat. La resta és molt similar a la via anterior i amb tranquil·litat pot anar superant-se.


La quarta proposta és la via Jes extender, graduada de 6b, un dia que amenaçava pluja varem venir amb el Paco Vargas i varem tenir que sortir per cames per no mullar-nos abans de fer-la. 


Aquesta és més difícil que les anteriors (sense comptar amb el pas inicial de la darrera), sobretot perquè les preses no són gaire evidents, sobretot en el seu tram final.


Per acabar el dia fem la primera del sector Silver sonic  graduada de 6a+, sembla més assequible, però hi ha un tram central que et treu els colors.
Hem estat unes tres hores i ja tinc els dits a caldo, ja en tenim prou per avui, ara és l’hora d’ anar a fer la CERVESA de costum i fer feliç a la família arribant a casa per dinar

J. ESTRUCH


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada