Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dijous, 1 de juny del 2017

VIA KURU

DIUMENGE, 28 DE MAIG

Aquesta setmana torno a tenir compromís familiar el dissabte, per tant començo a preparar el terreny per sortir el diumenge.


Com que farà calor preparo un seguit de propostes al Jordi, que serà el company  d’aquesta sortida, però a finals de setmana el Josep diu que s’apunta a sortir el que fa que la llista de possibles objectius, s’escurci un xic.(hi ha lloc que millor no anar tres)
Finalment tot a quedat en no res, sortirem el Jordi i jo,. El Josep prefereix quedar-se per Ca la Montse.


Com que ja tenia la ressenya preparada decidim anar al lloc que teníem en ment de bon principi, el Jordi no ha fet cap escalada per la zona i és ideal per a dies calorosos.


L’objectiu ,la via Kuru a la Dent d’en Rossell, molts dels companys   ja l’han fet i jo tinc ganes de fer una sortida “plaisir”.(pel que respecta a les assegurances, tothom diu que esta excessivament protegida)


La via ens ha agradat molt, un xic massa assegurada, però és un tema que mai , m’ha preocupat. (si crec que  sobren assegurances , no les utilitzo, i tant panxo).


Durant escalada, en algunes tirades n’ hem obviat alguna assegurança, però poques.
De les vies que he fet a la paret crec que és la millor i més continua.


La baixada, jo sempre havia baixat per la vessant de Ribes, però avui com que anàvem bé de temps hem anat a cercar la baixada per la vessant Nord que ha resultat molt millor i en un moment hem arribat a la pista.



De baixada ens aturem al bar Gusi per fer la cervesa i les braves , com tenim per costum

J. ESTRUCH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada