Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

divendres, 19 d’abril del 2019

VIA BIRD WACHING


DIMECRES, 17 D’ABRIL

Estem ja en plena Setmana Santa, el que vol dir que sigui molt difícil trobar consens per anar a escalar.
Per sort , quedem uns quants irreductibles, o millor dit uns .......... , que no podem sortir lluny i ens toca mantenir l’activitat a la zona.


Al missatge de sortida per aquest dimecres hem respost quatre persones i quedem com sempre al hotel del Bruc. Aquesta vegada serem, el Visa, l’Antoni , l’Isabel i jo.
De les propostes que vaig fer, (que van ser rebutjades totes, je ,je) va sorgir la proposta de l’Isabel d’anar a fer la via Bird Waching al roc de la Pessonada.


Una proposta que acceptava la zona però no la via que jo havia proposat
Cap problema, l’important és sortir !!!.


Sortim a les set com sempre i decidim aturar-nos al bar Eixida d’ Artesa per esmorzar, i d’allà directes al petit poble de Pessonada on deixarem el cotxe.


En aquesta paret, jo he fet la via “Esmolet” que ens servirà d’orientació per trobar el peu de via de la nostre via, (uns metres a la dreta de la Esmolet).
Cal dir que la via, no és per llençar coets, (tal com diu el Luichy, un dels aperturistes) . Una via sense pretensions amb moltes feixes i algun mur interessant i amb bona roca. La dificultat concentrada en dos punts concrets.


La via es fàcil de seguir amb la ressenya del Luichy, tan sols a la tercera tirada hem dubtat, fins a consultar la ressenya, perquè a la dreta hi ha un seguit de parabolts que s’enfilen vers un sistema de sostres i no teníem constància de cap via més a la dreta , (caldrà esbrinar que son i on van ???).


Una vegada acabada la via , un corriol surt en diagonal a la dreta per anar a cercar la canal de baixada .


Hem acabat aviat i per celebrar-ho baixem a Pobla de Segur per fer una bona cervesa abans d’enfilar carretera direcció a casa.

J. ESTRUCH


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada