Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dilluns, 1 de juny de 2020

L`AVI JOAN (RETROBAMENT AMB LA ROCA)


DIMECRES, 27 DE MAIG

Desprès de molts dies d’inactivitat escalatoria, sembla que tot comença a re-iniciar-se, però la veritat , costa molt tornar a agafar les rutines anteriors . Sobretot si encara tenim restriccions sobre  els horaris.


Aquesta setmana hem decidit tornar a agafar el ritme, poc a poc, no sigui que ens fem mal.

Les anteriors costums caldrà variar-les (al menys de moment) i no podrem anar al bar per esmorzar , (però si a fer la cervesa quan acabem, je, je).


Avui hem quedat, quatre companys de la zona, el Visa, el Pere Lluis, el Gines i jo.Tots vivim a les rodalies i començarem fent una via curta i rapida per poder complir amb els horaris establerts (tenim que haver acabat l’activitat a les deu).
Escollim la via “L’avi Joan” perquè te poca aproximació .


La via, com totes les de la zona , presenta bona roca i es tracta tan sols d’anar superant ressalts que amuntegats un sobre l’altre ens portaran al camí de les bateries .


Per destacar alguna tirada, crec que les més boniques son les dues últimes  amb una graduació de cinquè, però un xic picant.

Per cert, hem fet dues cordades !!!
La baixada , la fem per la drecera de Fra Gari i directament al bar Muntanya on farem el que no hem pogut fer abans d’escalar, un bon esmorzar, això si, guardant les distancies !!!.

J. ESTRUCH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada