Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dissabte, 8 d’agost del 2020

VIES FORAT DE LA BRUIXA + VIA K

 

DIMECRES, 05 D’ AGOST

Aquesta setmana vull seguir amb el mateix plantejament de fer vies suaus i equipades per anar recuperant  les sensacions i la proposta de Joan d’ anar Coll Roig encarta perfectament.


La proposta és fer les dues darreres vies obertes en aquesta bona zona, una ja te els seus anys, però la recent neteja i publicació l’ han tornat a treure de l’ oblit.


Com que anem quatre, el Ramir, el Joan , l’ Isabel i jo ens repartim en dues cordades i si un comença per una via nosaltres comencem per l’ altre.


La nostra primera via en ha tocat la “ Forat de la bruixa” una via sense pretensions, molt ben assegurada com ens te acostumats en Santi i amb una roca excel·lent.


La segona hem fet la via K, (la via recuperada de l’ oblit). Com que la primera tirada ja varem fer-la el dia que varem fer la via “tardor calenta” li deixo la primera tirada a l’ Isabel que ja l’ havia fet però de segona .


Les tirades de dalt son fàcils i com al·licient tenen que cal amanir-les al gust amb flotants, que per cert entren a caldo.


Mentre baixem fem una ullada a la paret de l’ esquerra (díedres) on hi ha mínim una via però ja hem vist mes parabolts com brillaven al Sol, aviat tindrem més terreny de joc  on anar a gaudir d’ aquest calcari tan bo..


De tornada i amb una calorada important ens aturem a Ripoll per fer la cervesa de rigor i un bon mos.

J. ESTRUCH

 

1 comentari: