Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dilluns, 13 de febrer del 2012

ESPERO DE FRA GARI

Hola companys/es, ja hem acabat una altra setmana i cal actualitzar les nostres activitats (no sigui que la gent pensi que ens quedem a casa criant panxa,... prou que es cria ella sola,  je, je)
Aquesta setmana encara sota el signe de les gelades i del fred consistent (diuen que serà l' última amb aquest fred!!!).
És divendres i tot es presenta magre, tinc els dos companys de cordada lesionats, un amb el canell fotut i l'altre amb el colze, ...ei que consti que no he sigut jo ehhhh!!!, ha estat l'edat,  je, je, je,.......
Fora bromes, el divendres per la tarda em truca en Xavi per sortir amb la Cristina i jo li dic que OK, però ells son de sortir tard i decideixo anar a esmorzar a ca l'Anna per fer temps.
Una vegada a ca l'Anna retrobo a molts companys i en Cesar s'apunta a venir amb mi , per no fer d'espelma amb la parelleta, però corre la veu i en Soler i en Escofet també s'hi apunten. Avui és un dia per buscar un lloc suau, sense vent i solejat.
Anem al Espero de Fra Gari,



Ens posem a la via i fem la progressió sense massa entrebancs, és entretinguda encara que amb la graduació un pel inflada, excepte el darrer llarg on hi ha un pas que té la graduació que li donen.
Davant nostre hi ha dues cordades que, amb les nostres i una que s'hi apunta despres fan un total de sis cordades  (es veu que hem escollit un bon lloc per fugir del fred, tothom ha pensat com nosaltres)


El final de la via és al replà de les bateries i decidim acabar l'ascensió amb una tirada d'esportiva    que està uns 20 metres a l'esquerra de la sortida. Però tothom ha pensat com nosaltres i ens trobem les dues cordades que anaven davant nostre al mateix lloc, per tant toca esperar,.....


L'aire en aquest replà és molt fred i aviat hi ha les primeres desercions, al final ens quedem en Xavi, en Cesar i Jo, que volem acomiadar el dia amb un bon regust, una tirada de 35 metres de 6a, molt bonic i entretingut a la seva part central. No en sé el nom, però adjunto la ressenya amb la graduació que jo crec que té.


Una altra setmana més i ja estem més a prop de la primavera.

Josep Estruch

3 comentaris:

  1. Que enveja em doneu
    Per al colze diuen que tinc per mes i mig, espero que sigui abans
    Josep R.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola company,
      Jo també espero que sigui així. Necesito al company que m'empeny a fer cada vegada coses més agosarades.
      Millora't
      Josep E.

      Elimina
  2. Tinc l´impressió,que Visa pot vindre de "Visa.gres rovellades".Si és axís,bes quins collons !!.Caldrá dú,junt amb el magnesi el "3 en 1"

    ResponElimina