Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dijous, 12 de novembre del 2015

LA FACU

DIMECRES,  04 DE NOVEMBRE

Fa molts dies que no treballo al ordinador i aquesta és una costum que no pots deixar gaire si no comences a tenir lapsus de memòria i costa recordar les impressions de cada moment.
Per axó avui m’he fet el propòsit d’actualitzar les activitats fetes recentment i tornar a la rutina de sempre. Tot i que fins a finals d’any em serà difícil d’aconseguir.


Aquest dimecres amb el VISA varem decidir començar un periple per les escoles d’esportiva tot i aprofitant que encara no esta recuperat del tot del seu accident de moto i vol recuperar forma poc a poc.


L’escalada esportiva no és un esport que m’atregui gaire però reconec que és un bon sistema d’entrenament i sempre és millor que estar a casa fent “sofing”.
La primera escola que visitem és “la FACU” per la seva proximitat i el nombre de vies que hi ha amb la graduació que nosaltres agraïm de fer per no patir gaire.
Visitem el sector dret, i fem un total de sis vies, les suficients per arribar a dinar a casa satisfets.


Les vies que hem fet han estat, la via Angie, la Montserrat Bardi,  la Lourdes, la Tati Conill i l’Anna i tot marxant encara ens hem aturat a fer la Cesca al veure la bona cara que feia.

Una bona matinal i ara que hem vist que també podem gaudir fent llargs un al costat de l’altre i no un sobre l’altre, començarem a cercar nous llocs per visitar.



Una vegada arribats a Esparreguera, encara tinc temps de fer la cervesa i dinar amb tranquil·litat abans d'anar a complir amb els deures de pare.


J. ESTRUCH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada