Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dimarts, 5 de gener del 2016

MINYONS DE TERRASSA

DISSABTE, 02 DE GENER

Hem  tancat l’any 2016 i ja és moment d’obrir una nova carpeta d’activitats del 2016 però encara estem en plena ressaca de Cap d’Any i no he trobat company per sortir, per tant la solució és pujar a Ca l’Anna per veure als companys i proposar alguna escalada per si hi ha qui vol apuntar-si.


Encara que no hi som tots si que hi ha quòrum de la colla , però tan sols l’Arnau esta decidit a marxar de Montserrat, per tant, una vegada esmorzats agafem el cotxe i sortim direcció Lleida, sense tenir encara molt clar el nostre destí.


Durant el trajecte va perfilant-se la meva proposta d’anar a la serra del Poll, jo tenia intenció de fer alguna de les darreres aportacions dels Galls, però l’Arnau vol fer metres i decidim anar a fer l’aresta del Minyons de Terrassa (que no he fet) i servirà per treure els torrons i el cava que tenim acumulats.


La via no és difícil però cal anar molt en compte amb les pedres, sobretot jo , ja que l’Arnau s’ha deixat el casc , també ens trobem amb un enemic inesperat  el vent que ha mesura que anem pujant bufa cada vegada més fort i fred.


De les vuit tirades que hem fet tan sols tres, la primera, segona i cinquena, són maques i les altres són el peatge que cal pagar per pujar al cim.



Donat que la via és rapida a les tres ja estem de tornada i no parem fins el Bruc per fer la cervesa.

J. ESTRUCH

2 comentaris:

  1. Una via curiosa aquesta no? com és l'inici? alguna vegada me l'he mirat des de la passarela i la roca s'hi veu molt trencada...

    ResponElimina
  2. Bona tarda Jaume,
    Nosaltres barem entrar per la original (passarel·la) al començar la roca no està trencada però hi ha molts punts de la via que cal anar en compte.
    La veritat , per a col·leccionistes. També el dia que la barem fer feia molt de vent i no era agradable .
    Salutacions
    Josep

    ResponElimina