Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dijous, 2 de juny del 2016

VIA SENSE NOM

DISSABTE, 28 DE MAIG

Seguim amb la nostra dèria de fer vies fàcils per anar recuperant sensacions i confiança però crec que avui ens hem passat!!.


Seguint els blogs de companys varem veure una ressenya que sembla reunir totes les condicions que demanem ara per ara a les vies, metres, assegurances i poca dificultat. Em refereixo a la via “sense nom” , l’ anomeno així perquè per més que he cercat per Internet , no he pogut esbrinar el seu nom i segons es veu als comentaris dels blogs , no soc l’ únic que te aquest dilema, per tant amb el nom de “sense nom “ és queda.


 La via està a la cara sud de la muntanya que domina el poble d’Abella de la Conca, d’ aquesta paret ja he fet tres vies i vaig gaudir-les força, però avui la via  no ha cobert les expectatives i tot i ser bonica el seu grau és molt suau. Molt per sota de la graduació que proposa  la ressenya.


Les primeres tirades presenten els passatges més interessants de la via, la resta una passejada vertical.


En aquesta sortida hem coincidit , el Lluis, el Xavi i el Miki . per no portar pes ens hem repartit material i hem anat pujant junts.

J. ESTRUCH


2 comentaris:

  1. Hola Josep,

    Tot i que puc estar d'acord amb bona part de la graduació que poses a la via, no em quadre la de la 7a. o 8a. tirada, segons la ressenya que miris, en aquella hi ha uns passos molt fins, assegurats per un bolt, que de ben segur son de V+ si no t'escapes pels diedres de la dreta, que son molt més fàcils (IV)
    Salut i a escalar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan,
      Recordo la zona que dius, el Lluis va pujar per unes plaques fissurades a la dreta, estaven assegurades amb anells de corda a les sabines i com a mínim ni havia dues. No puc dir-te si per l'esquerra és més difícil.
      Bones escalades
      JOsep

      Elimina