Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dimarts, 7 de febrer del 2017

VALLIRANA

DIUMENGE, 05 DE FEBRER


Aquest dissabte hem celebrat l’aniversari de la Cris, i no sortim a estirar les cames, però mentre dinem i animats per la conversa i quelcom més, quedem en trobar-nos el diumenge per anar a estirar les cames i cremat tot el que menjarem avui.
Com que el Xavi i la Cris, encara els resta acabar de fer les celebracions quedem la Mercè, la Lluïsa, l’Esteva, el Grau, el Visa i jo, per anar a fer una de les vies que hi ha per la zona de Santa Maria de Queralt  .

A les 8, 30 ens trobem tots més amunt de Manresa i enfilem carretera fins al Rosal on volem esmorzar. En arribar les perspectives son dolentes, tot mullat i un nivell d’humitat molt important. Desprès d’esmorzar tot segueix igual però ens acostem al pàrquing per veure que fem , res , a més veiem molts petos de colors senyal que hi ha una batuda per la zona o sigui que cal cercar alternatives.


No se’ns acut res més que tornar al la zona prelitoral i anar a Vallirana per fer un xic d’esportiva.


A les dotze ja estem a peu de vies , que per cert estan a petar de gent, cerquem un sector i comencem a repartir-nos en grups de dos.


A les tres decidim marxar, encara hem salvat el dia i ens emportem a sarró sis vies que ens han permés salvar el mati.


Per no perdre les bones costums de tornada cervesa abans d’arribar a casa.

J. ESTRUCH


2 comentaris:

  1. Vaja amb el temps! dissabte ja ho semblava que cap al Pirineu-prepirineu pintava malament...encara prou veu salvar el dia, Vallirana val la pena m'han dit, hi hauré d'anar, que encara no ho conec.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jaume,
      Jo és la segona vegada que la visito i tot i que no m'agrada fer esportiva el lloc és prou interessant.

      Elimina