Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

divendres, 6 d’abril del 2018

DIEDRE SELVATIC


DIUMENGE, 30 DE MARÇ

Aquesta setmana Santa encara em queda una possibilitat de sortir a estirar les cames, el diumenge.
El dilluns millor no sortir per les cues de tornada i també per poder anar al aplec del Puig, que ja es una trobada que ha esdevingut tradicional en el calendari d’Esparreguera.
Fent la ronda de trucades, el Gines m’ha dit que pot sortir i començo a preparar un objectiu que sigui assequible.



Tinc en ment fer una combinació de vies, una per treballar-la i l’altre assegurada per no patir i amb aquesta idea sortim d’Esparreguera.
A les vuit estem esmorzant a Bellcaire i d’allà directes al pàrquing de la carretera del Doll. El nostre objectiu, primer la via “Diedre selvàtic” per sortir per dalt i empalmar amb la via “ La serp de dos caps”.
L’aproximació es fa pesada però cap problema, aviat estem a peu de via i preparats per començar l’activitat.



Recordo que la via era bruta però aquesta vegada encara m’ho a semblat més, hi ha molts trams amb terra que al estar mullada no dona gens de confiança. Faig la reunió en un arbre que hi ha al final del diedre per poder fer-li fotos al Ginés.



La segona, tret d’un petit tram per acabar el diedre és caminant fins el principi del diedre principal, on farem reunió.



La tercera tirada ( i la millor de la via és un diedre que cal protegir , no hi ha res fins la reunió on trobarem un espit i un fissurer.



La quarta tirada és mes fàcil, surt en diagonal a la dreta per anar a cercar un espero i seguint-lo arribem a la feixa superior.



La cinquena tirada cal travessar la feixa i pujar per un espero amb aparença de trencat però amb bona roca, excepte en el tram final on cal mirar on t’agafes.
Aquí ja estem a la feixa superior, ara tan sols resta remuntar fins el començament de l’altre via.
Una vegada arribem a peu de via, el Ginés comença a trobar molts espàrrecs i això juntament amb l’horari  diu que prefereix deixar aquesta proposta per a una futura visita .
Total que mentre anem de tornada al cotxe, ens inflem d’espàrrecs i directes a can Pere per fer un bon àpat.

J. ESTRUCH




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada