Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

diumenge, 22 de març del 2020

FENT MEMÒRIA (SAME)


DISSABTE, 07 DE GENER DE 2012

Aquesta setmana ens toca fugir del mal temps que esta fent per l’interior i que millor que anar a la costa per trobar la suavitat del seu clima.


Serem tres perquè el Guillem , també vol acompanyar-nos al Josep i a mi en aquesta sortida.


El Josep proposa anar a fer una de les seves vies a la Falconera de Garraf, fa temps que no la visita i vols saber l’estat del material. També farem l’entrada des del port, no com van fer ells que van entrar amb barca per sota.


Les primeres tirades ja les coneixem perquè coincideixen amb la via     “Transmediterranea” que varem fer ara fa quasi un any.


Quedem en trobar-nos a les nou al bar de la plaça i fer un bon esmorzar per desprès sense preses anar fins el final de la cantera per començar l’escalada.


Anem canviant el comandament de la cordada, començant pel Guillem. Les tirades van fent-se sense cap problema, bàsicament per intuïció perquè no hi ha assegurances en les tirades.


Arribats a la quarta tirada que és un nínxol amb sorra tenim una sorpresa, més aviat la sorpresa se la ha emportat la serp que esta prenent el sol. Bé, nosaltres també hem tingut un ensurt, no pensàvem en trobar cap serp en aquest lloc ni en aquesta època.


Per sort el nínxol és prou gran per encabir-hi tots i no molestar gaire a la serp que desprès d’estar mirant-nos una estona ha decidit anar-se,n.


La tirada cinc és la primera que farem de la “Same” i és la més característica , primer per sortir del nínxol i desprès per superar el díedre.


La tirada sisena, surt per una placa molt vertical però aviat s’endinsa en un díedre que no deixarem fins arribar al bosc.


Una vegada acabada la via, encara ens resta remuntar tot el bosc fins la carena on trobem el camí per baixar caminant fins el poble.


Una bona matinal per superar aquesta dies d’hivern.

J. ESTRUCH



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada