Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dilluns, 3 d’agost del 2020

VIA INCONDICIONALS DELS DIMECRES

DIVENDRES, 24 DE JULIOL

Demà marxo amb la família de vacances i vull aprofitar per escalar el que pugui abans de marxar, tot i la calor que fa.

Tan sols l’ Isabel, te disponibilitat per sortir i li proposo anar a la Codolosa per fer una via a l’ombra.

La via es diu “Incondicionals del dimecres” i és força desconeguda, axó és bo perquè ens agrada descobrir llocs poc visitats.



Donat que tenim temps, decidim anar a esmorzar a la Colonia Sedó, on sempre que puc vaig a esmorzar i trobem uns companys que inicialment diuen que ens acompanyaran . Però una vegada arribats al pàrquing ells prefereixen anar al sector “Nou Barris” per no passar calor.

Bé , nosaltres a la nostra i  arribats a peu de via , completament a l’ombra, comencem la descoberta.


La via que fem , te quatre tirades i acaba enmig d’ enlloc, però hi ha la possibilitat de continuar per la via Santa Caterina i fer un parell de llargs més.

Les tirades estan ben assegurades i tot i que va  cercant les millors plaques de roca , hi ha trams un xic “matojeros”, però és el preu que cal pagar.


Els passatges més difícils estan a la primera i tercera tirada, costa d’entrada veure com agafar-los però donat que que les assegurances estan properes no fa por provar-ho.


El descens l’hem fet per la via “Santa Caterina” i així ja coneixem l’itinerari . Més amunt del torrent encara hi ha un pany de paret amb parabolts que sembla interessant.


El Sol en ha agafat fent la darrera tirada  i baixant en ràpel hem passat un xic de calor , però aviat ho hem compensat al bar Muntanya amb una bona cervesa gelada.


J. ESTRUCH

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada