Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dimarts, 9 de febrer del 2016

"LES CASETES" VALLIRANA

DIMECRES, 03 DE FEBRER

Aquest dimecres el temps es presenta revolucionat i sembla que els pocs escaladors que hem pujat al Bruc ens resistim a sortir del bar.
Però per fi sobre les deu comencem a notar els primers sin tomes d’avorriment  i comencem a sortir per albirar el temps.


Com sempre que no tenim l’ objectiu definit, surten un munt de propostes que no  acabem de quallar fins que una d’ elles fa  “ tilin ” i aleshores l’ engranatge comença a funcionar.
Aquesta vegada la connexió ha estat en forma de proposta d’ anar a fer esportiva a Vallirana, cap dels present ho coneix , tan sols el Joan que ens farà de Cicerone.


Ens apuntem a la festa cinc companys, però com que quasi tots son de la capital, marxem amb tots el cotxes fent una comitiva nupcial fins a Corbera on deixem part de la flota per reduir consum.
El lloc escollit és el sector “Les Casetes” amb una aproximació curta  i amb un munt de vies per gaudir.


El lloc ens ha agradat molt, teníem el patiment de com seria la roca (el calcari tou és gasta ràpidament) i al ser una escola d’ escalada patíem per si fos un sabó, però res d’ això roca bona i amb un grau força amable.
He fet cordada amb en Josep Solé, que fa molts i molts anys que ens coneixem però encara no havíem compartit corda i tinc que dir que ha estat un plaer poder fer-ho.


Hem fet cinc vies, la primera , la gran clàssica de la zona, “la raja” amb una graduació de cinquè superior. A la segona , hem llepat tots dos, la via es diu “la Maria” i graduada de sis a més però a la part final els nostres braços han dit prou i ens ha calgut una empenteta.
A continuació hem anat a fer companyia als companys i hem fet tres vies , una de nom “Korra” i dues vies veïnes sense nom.

Aquí hem decidit deixar la feina per una propera visita i hem anat a fer la cervesa amb els companys

J. ESTRUCH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada