Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dimarts, 22 de desembre del 2015

CLOT DEL BOIXAR

DIMECRES, 16 DE DESEMBRE

Aquesta setmana segur que no podrem fer res llarg perquè hem quedat en trobar-nos tota la colla al restaurant per fer un dinar de fraternitat. Per tant ens cal cercar una zona propera que reuneixi les condicions.
A principis de setmana havíem quedat amb el VISA i el David per anar a fer un xic d’esportiva, però avui ha canviat tot, s’han apuntat els meus fills, Gerard i Guillem i al VISA li ha sorgit un compromís i no podrà venir.


Per no variar els plans decidim  seguir amb la programació i anem tots quatre al Clot del Boixar, més concretament a una roca anomenada placa Gunilla i agulla de la mosca.


Ens dividim en dues cordades per anar preparant les vies i acabem fent-ne cinc cada un, (bé el David ha acabat fent-ne sis perquè s’ha posat en un set a que la resta no hem ni intentat).


Les vies que hem fet han sortit mes o menys dignament, excepte una de sis b que l’hem fet amb més pena que gloria.
El resultat de tot ha estat que a les 14 hores ja tenim  els braços com a bombetes i decidim deixar de castigar el cos.


Una vegada al Bruc anem directes al restaurant la Llar on hi ha un munt de gent que ja han fet gana i esperen a la resta de companys per entrar a omplir el pap.


Finalment al diner ens hem reunit quasi una cinquantena de companys, la majoria ja amb la mili feta, je, je. Tan sols hi ha tres que trenquen la mitjana d’ edat i dos d’ ells eren els meus fills. (la saga continua!!!).
Bé un bon dimecres per retrobar companys i explicar anècdotes varies.
Felicitats als organitzadors, trobades com aquestes cal institucionalitzar-les per tal de no perdre el caliu.

J. ESTRUCH  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada