Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dijous, 15 de setembre del 2016

VIA BOIX COSTA BALAGUER

DIMECRES, 07 DE SETEMBRE

Fa dies que el meu fill Gerard va dir-me que volia anar a pujar al Cavall i no trobàvem el dia per fer-ho fins que avui dimecres , tot i haver treballat tota la nit decidim fer una escapada per anar-hi.
Per no perdre les bones costums, primer esmorzar al Bruc i per no cansar-nos gaire pugem al monestir per agafar el trenet de Sant Joan.
La caminada fins el Cavall és llarga però molt planera i com que no fa gaire calor ens prenem l’excursió com un passeig.


El nostre primer objectiu és pujar per la via GAM, però una vegada estem al coll notem que fa molta calor i decidim canviar d’itinerari i pujar per la normal.


Fem una primera tirada fins l’alzina que hi ha al peu de paret que no presenta dificultats.


La segona cada vegada em costa més, recordava que relliscava molt però dir-ho és poc, sort de les dues fissuretes que hi ha que permeten agafar-se amb solvència , sinó el grau pujaria molt.


La tercera tirada també està de carreres , tothom utilitza les mateixes pedres i  hi ha trams que cal anar amb molta compta, per sort les assegurances  estan molt solides.


La quarta pujar recte amunt com abans he cregut que no era el moment i he flanquejat a cercar la normal (el cos ja no esta per tonteries) i aprofitant les pes de ràpel he arribat fins la Moreneta.
Cal dir que no hem passat calor, més aviat al contrari, en algun moment el ventet era força fred.


Una vegada fetes les fotos de rigor, dos ràpels i al terra.


Per no fer el mateix camí de tornada hem agafat el camí que porta a Sant Benet i ens hem desviat vers la panxa del Bisbe per agafar les escales que porten al monestir on hem trobat a  companys  que venien de la plantació
No podíem acabar el dia sense la cervesa de rigor i hem marxar directes al Bruc per visitar al Moha.


J. ESTRUCH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada