Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dijous, 8 de novembre del 2018

SALSITXES TIBETANES


DISSABTE, 03 DE NOVEMBRE

Una setmana amb un pont llarg, sempre és complicat trobar company. A més aquesta setmana estic amb la família, juntament amb uns amics, per la zona dels Ports i no sé quin dia podré escapar-me a escalar.


Per sort, el David,  de la família amb la que compartim vacances, vol tornar a provar l’escalada. (ja va provar-ho en la darrera trobada que vàrem fer a Berga). Resultat que li ha picat el cuc de l’aventura i vol repetir amb una paret més llarga.

Per fi aconseguim trobar el dia adient, el dissabte, ara em toca a mi cercar una via en la que pugui gaudir d’una bona ascensió, sense passar-me amb la dificultat.


La proposta és fàcil d’assumir i em decideixo per les Gronses, més concretament per la via Salsitxes tibetanes. Ja que escalo aquí millor fer una via desconeguda que no pas repetir-ne.


La via presenta uns tres cents metres d’escalada que progressivament va agafant verticalitat.


No hem trobat cap problema , excepte en la tercera tirada (crec recordar) que cal fer un petit flanqueig a l’esquerra i travessar una zona mullada. Aquesta zona amb les pluges dels darrers dies esta completament molla i cal anar en compte per travessar-la.


La resta sense cap problema.
Per acabar el dia pugem fins el cim de la Gronsa per admirar el paisatge i baixem per l’altre costat.
La família ha estat contenta perquè a l’hora de dinar ja tornàvem a ser a casa.

J. ESTRUCH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada