Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dilluns, 30 de setembre del 2024

VIA BOY ROCA A L'ELEFANT

 DIMECRES, 25 DE SETEMBRE

Després de molts dies d'insistir el “Visa” ha sortit amb la seva i la proposta que està fent des de fa dies , ha estat acceptada,......... anem a la Boy Roca.

Avui serem quatre, el “visa i el Ramon, faran una cordada i el Genis i jo la segona.

Però primer de tot un bon esmorzar a Ca l'Anna per marxar tranquil·lament a buscar el funicular de Sant Joan, que no ens salva de fer una excursió, però si de fer desnivell.

Una vegada a peu de via ells decideixen començar per la vessant esquerra i nosaltres per la dreta i trobar-nos a la primera reunió.


Aquesta primera tirada està com la recordàvem, completament neta a excepció d'un burí, (ara acompanyat d'un parabolt) que trobarem just sota la reunió.. En el recorregut hem pogut posar un parell de flotants .


La segona tirada comença amb un petit flanqueig a la dreta per agafar el fil de l'esperó, no es molt difícil però si mantingut i vertical fins arribar al llavi característic, hem trobat dos parabolts .

La tercera tirada , en la nostra joventut la fèiem en artificial, ara segons diuen és un sisé superior, nosaltres hem pogut fer gran part del recorregut en lliure, però la part final, ni somiar-ho i s'ha imposat fer A0 com a “cosacs”.


En aquesta tirada trobarem material vell al costat del nous parabolts i tan sols un pitó als primera metres i algun espit sense parabolt al costat en els darrers metres abans d'entrar a la reunió.


La quarta tirada, ells que anaven davant han passat i tan sols han trobat dos parabolts, però nosaltres hem arribat a trobar-nos fins a sis parabolts inclosa la reunió inter mitja..

Una vegada dalt, sense preses, decidim baixar per les escales fins el Monestir on tenim el cotxe i directes al Bruc per fer la cervesa de rigor.

J. ESTRUCH


DADES DE LA VIA

NOM..................................... Boy Roca

APERTURISTES ................. J. Lopez, M. Roca

CORDADA ............................ Gines Rodriguez, Josep Estruch

MATERIAL............................. 15 cintes, Joc discret de flotants

DIFICULTAT........................... V/A0


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada