Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dimarts, 1 de gener del 2019

VIA CORREVEIDILE


DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE

Aquesta setmana torna a tocar escalada casolana, tenim que arribar aviat a casa i s’imposa anar a la zona del Garraf.
Per tal de canviar un xic ens decidim per anar a l pic del martell, que tot i les restriccions encara hi ha una zona on podem trobar unes bones escalades, sobretot desprès del treball de re equipament.


Hem quedat, el Juan Carlos, La Isabel i jo . El primer de tot , agafar forces abans de l’escalada a les Casetes de Sitges.
També s’han apuntat en Pere i l’Angel de Vilafranca.
Aprofitant que va el Juan Carlos, ens decidim per anar a la via Correveidile. I els companys de Vilafranca aprofiten per anar a la via Excalibur.


La primera tirada, teòricament de 6a, ja ens ensenya les dents d’entrada. Un tram molt vertical que segueix una fissura desplomada se’ns atraganta i obliga a fer un pas d’estrep. Desprès segueix més fàcil però el Juan Carlos decideix no fer la primera reunió i segueix fins la segona. En aquest tram també trobem un pas molt difícil per entrar al díedre final.


La segona , comença amb un tram de 6b, però amb un bon joc de encastadors es soluciona el problema amb un A2. Hi ha dos burils vells, però fan por i millor posar tu les proteccions, superar aquest tram arribo a una zona que ja conec, és la bavaresa que varem fer al fer la via Diagonal Pasatiempo, però ara porto molta més corda tirada i fer-la em costa molt..


La tercera tirada, seguim el mateix traçat de la Diagonal, encara que no sé quina de les dues van muntar abans.


Una vegada al cim, recollir material i directes a les Casetes per fer una bona cervesa i acomiadar-nos dels companys.

J. ESTRUCH


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada