Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dimarts, 8 d’octubre del 2019

VIA ANOIRAM


DIUMENGE, 06 D’OCTUBRE

El dissabte per temes familiars no vaig poder sortir, o sigui que aquesta setmana toca fer una matinal, per poder tornar a dinar a casa.
Normalment al sortir els dissabtes coneixes la gent i pots quedar amb un o l’altre però el diumenge, axó ja es mes difícil, per sort parlant vaig saber que el Josep i el Jordi sortien a fer una matinal també i vaig demanar per apuntar-me.


Be, ja tenia companys, ara quedava el tema de l’objectiu, ells volien anar al Puntal, però amb les hores que disposava veia difícil poder fer res allà dalt i vaig proposar-los anar a la pastereta  i fer la via Anoiram del company Joan Asin i cia.
Quedem a les nou i marxem direcció Collbató per deixar el cotxe el mes a prop que puguem, però això no ens privarà d’una bona caminada.


Per fi arribem a peu de via i ens preparem per l’escalada.
La primera tirada  encara que no gaire difícil cal anar en compte,perquè hi ha un pont de roca per protegir el 50 metres que te.


La segona tirada , ja està més assegurada , però també demana atenció sobretot per la roca.


La tercera tirada és la tirada amb la millor roca, llàstima que els metres escalables siguin pocs i la resta caminar fins el peu del darrer díedre.


La quarta tirada, comença rabiosa amb un tram de mur molt difícil per desprès entrar en el díedre, aquest el seguirem uns metres per desprès agafar l’espero de l’esquerra per arribar fins el cim.


Una vegada al cim, des grimpem la carena en direcció est fins a trobar l’instal·la cio de rapel de la via “Viatge apache” que aprofitarem per baixar amb tres rapels.
Amb la feina feta , tornem a Esparreguera per fer la cervesa.

J. ESTRUCH

1 comentari:

  1. Una via de roca discreta que contrasta amb la magnífica roca que té al costat, viatge Apatxe, Kraken, Stargate...sort de l'última tirada ! tanmateix un bon recurs per passar un matí, enhorabona.

    ResponElimina