Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dijous, 21 d’abril del 2022

L' ERMITA DE LA CODOLOSA

 DIMECRES, 20 D'ABRIL

Aquest dimecres tot i que la meteo donen pluges, tenim ganes de sortir i quedem , encara que tan sols sigui per esmorzar.


Mentre esmorzem ens decidim a fer una escapada per la zona i dubtem entre pujar a Agulles o fer quelcom a la Codolosa. Finalment, la prudencia en fa decantar per la darrera opció, (som uns covards !!!).

El complicat de la Copdolosa és trobar quelcom que no hagem repetit i ens decantem per la via “l'Ermita de la Codolosa” que amb alguna novetat és la barreja de diferents vies , o trams de vies.


La primera tirada comença per la del Diedre per agafar els darrers metres de la primera tirada de la “Reincidentes”.


La segona comença per obn començava la segona tirada d'aquesta abans de fer la variant directa a la placa superior i segueix pel torrent a cercar un esperó de roca que hi ha a l'esquerra. Aquest esperó si que és nou (o almenys no el coneixia).


La quarta tirada torna a coincidir amb la “ Reincidentes”.


La cinquena i sisena, fa un temps vaig fer-la amb l'Antonio Gomez tot sortint de l'Alimera, aleshores no sebiem com es deia la via, però varem veure els parabolts i varem pujar l'agulla per aquesta placa, i en lloc de rapelar per on varem pujar, desgrimparem pel coll de sobre l'agulla al no veure.hi continuació, (hi ha un pitó vell clavat amb roca trencada al mateix coll).


Avui hem arribat fins al peu de l'agulla, però unes gotes caigudes en mal moment ens han fet repensar -ho i per no mullar-nos ens hem escapat per les feixes fins la dreçera i d'allà directes a fer la cervesa amb la cua entre cames perquè finalment ha estat una pixadeta de res.

J. ESTRUCH


DADES DE LA VIA

NOM................................... .......... L' Ermita de la Codolosa

APERTURISTES................ ????

COMPANYS DE CORDA ............. Isabel Notivoli, Gines Rodriguez

MATERIAL.................................... 10 cintes

DIFICULTAT................................... V+/A0


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada