Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

divendres, 7 de juliol del 2023

VIA "PEPE EL CHINO"

 DIMECRES, 05 DE JULIOL DE 2023

Aquest dimecres la meteo no es gaire bona, donen xafecs a mig mati a qualsevol lloc, però sembla que a ponent serà un xic millor. Encara que no gaire convençuts marxem vers la Noguera sense cap objectiu, - al menys esmorzarem i si no podem escalar tornarem satisfets.


A Sant Llorens de Montgai fem l'esmorzar i aprofitem per si hi ha alguna novetat al llibre de ressenyes, desprès anem cap el sòcol del Montroig per fer quelcom.

Al pàrquing no plou però cau alguna roina i notem molta xafogor.

Tenim dues possibilitats, posar-nos en una via llarga a veure que passa o fer-ne alguna de curta i si volem allargar-la.


Finalment s'imposa el seny i decidim aquesta darrera opció. Anirem a la via “Pepe el chino” que el Lluis no ha fet i una vegada dalt del camí acabem de decidir.

La via l'he trobat més difícil del que recordava, ja sigui perquè era més jove o perquè crec que s'han modificat les assegurances i ara es més obligada.


També pot influir-hi que la xafogor fa que tota la roca rellisqui i tingui un tacte patinos.

La primera tirada hem posat dos camalots que no recordo haver fet servir l'altre vegada.

La segona tirada si que la recordo com avui, sobretot la arribada a la reunió amb la petita baixada abans d'entrar-hi i el espai per a un o,50 de camalot just a l'entrada per facilitar la sortida del company del flanqueig.


A la tercera m'ha costat sortir de la reunió, (a casa he mirat les fotos de l'anterior visita i resulta que hi havia un parabolt més proper a la reunió i ara no hi és.

A la tercera recordo posar el peu al arbre per xapar la primera assegurança que avui a més d'axó he tingut que agafar-me a la cinta. No es pot ser vell a cap preu !!!.


Sortint de la via hem posat un altre camalot a la fissura.

Una vegada al camí, i amb el Sol apretant, no hem tingut esma d'anar a una altre via i tranquil.lament hem baixat per acabar fent la cervesa a Cal Pere.


No ha estat una sortida gaire profitosa però hem pogut escalar. Ara a esperar el dissabte per veure si podem fer quelcom.

J. ESTRUCH


DADES DE LA VIA

NOM........................................... Pepe el chino

APERTURISTA ......................... Juan Gutierrez

COMPANYS DE CORDA ......... Lluis Gabernet

MATERIAL................................ 10 cintes, Joc de camalots fins nº 3

DIFICULTAT .............................. 6a

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada