Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dimarts, 30 d’agost del 2016

CADE A L'AGULLA DEL CENTANAR

DIMARTS, 9 D’AGOST

Ja estem en ple mes d’agost i tothom esta repartit per arreu del mon, com que no tinc res decidit aquesta setmana començo a trucar companys per sortir dimecres però obligacions familiars fan que el dia de sortida sigui el dimarts, per sort el Josep i la Carme, surten aquest dia i els demano per afegir-me.
El dimarts al mati encara no tenen clar quina via fer, (per la calor quer fa , segur que caldrà sigui a la paret Nord) i ens decidim per la CADE a l’agulla del Centenar.


Ens partim les tirades i a mi em toquen les tres primeres i al Josep la resta, (en aquesta via n’hi ha per a tothom).


La primera tirada és molt entretinguda i per més inri m’ha deixat els camelots grans a baix perquè els pugin ells i no portar pes, ufff..... aquesta opció m’ha costat una bona apretada de dents per poder entrar a la reunió .


La segona, és molt curta però matona i tan sols hi ha un tac que millor no tocar, però aquí ja anava ben proveït de flotants i no he patit gaire.


La tercera el que m’ha fet patir és la roca d’una qualitat dubtosa, però la dificultat és molt més baixa i és deixa fer bé.


Aquí el Josep ha agafat les rendes de la cordada  i s’ha guanyat els galons. El díedre és força mantingut no et dona treva fins la reunió. Nosaltres de segons de cordada ens ha fet suar, a més a la Carme li ha sortit un tac que li ha donat un bon ensurt,  per sort sense conseqüències.


La següent tirada segons la ressenya és menys forta però la qualitat de la roca deixa molt que desitjar i cal anar amb molta cura.


En aquest punt estem sota la bola final que escalada per la vessant Sud és molt fàcil


Per baixar fem una petita excursió fins el coll d’Agulles i en mitja hora tornem a estar a peu de paret.

D’aquí directes a veure al Moha per fer la cervesa. 

J. ESTRUCH 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada