Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dilluns, 16 de juliol de 2018

VIA INFIDELS + VIA DE LA GAVINA


DISSABTE, 07 DE JULIOL


Arriba el cap de setmana i a esparreguera estem de Festa Major, dies de  xerinola, moltes passejades i concerts fins altes hores de la matinada. Vaja uns dies per a no poder dormir.
Però jo em resisteixo a no poder sortir i aprofito que la família esta dormint per agafar forces i poder aguantar les festes, per pujar al Bruc a saludar als companys i si tinc sort de trobar algú que li vagi be sortir tan sols el mati poder fer quelcom.


A Ca l’Anna i ha poca gent, però per sort he trobat al Luis Nadal que està com jo i podrem fer alguna escapadeta , encara que sigui per estirar els músculs.


Parlant, li proposo pujar a la plantació (ombra pel matí) i fer alguna via de la cara de mico i empalmar amb la cara oest de la Gorra Frigia i fer la via Gavina que fa pocs dies vaig deixar a mitges.


Sortim d’esmorzar i encara arribem a temps per agafar el primer tren que puja a Sant Joan, (cada vegada som més ganduls!!!).
Anem fins el mirador i encara no ens toca gens el sol, avui anirem bé.


A la Cara de mico , ens decidim per la via “infidels” que no te gaire complicació i està molt assegurada, Tan sols un petit tram a la tercera tirada.
Una vegada al cim, un petit ràpel ens deixa a la carena que podem seguir per arribar a la nostra següent via.


La primera tirada la fa el Lluis, vertical i molt assegurada, però aquí sembla que ja escalem una mica.


La segona , més del mateix, bona roca i poca dificultat, però amb poques assegurances fins arribar a la canal on comença el següent tram.


Aquest tram , ja és més interessant, una placa on cal posar-hi els sentits, està ben assegurada però la dificultat és molt més gran. Els primers metres amb roca de cara Nord, un xic ensabonada però poc a poc va millorant. Hi ha un parell de passatges on cal esforçar-se per superar-los. Aquesta és sens dubte la tirada de la via.


La següent, un xic més fàcil, però amb roca a controlar ens deixa al cim.
Ara tan sols resta fer un ràpel per baixar a la canal i directes al cotxe. Arribem al Bruc , encara amb temps de fer la cervesa i anar a dinar amb la famili.
Un mati de Festa Major, ben aprofitat i amb bona companyia.

J. ESTRUCH


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada