Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

divendres, 25 d’octubre del 2019

ALTA FIDELITAT


DIJOUS, 24 D’OCTUBRE

Fa dies que la meteo ve avisant que el dimecres no serà gaire agraït, amb fortes turmentes per tot Catalunya, però deixen un raig d’ esperança a la zona Sud perquè el mal temps ja haurà passat.
Nosaltres varem fer plans per baixar a Horta i fer-hi alguna escalada. El no teniem previst és la magnitud i la força de l’ oratge que va malmetre moltes carreteres (a part del còmput de víctimes mortals o desaparegudes). El resultat, millor no baixar per aquelles contrades.


Perdut el dimecres, he fet una crida per sortir el dijous, tot i que tinc limitacions horàries, però...... una matinal si que podré fer.
Primer sembla que serem més , però finalment tan sols som l’ Isabel i jo que ens apuntem a la sortida.
La proposta més assenyada és quedar-nos per Montserrat i fer quelcom curt.


Finalment ens decantem per anar al Serrat del Monjos i més concretament a la via Alta Fidelitat dels germans Masó, (sembla que darrerament estem abonats a vies obertes per ells),
Arribem a peu de via envoltats encara per la boira, però amb signes evidents que aviat ens tocarà el Sol.


La primera tirada és bonica amb algun passatge exposat , si no el sobre protegeixes i on cal cercar les assegurances que hi ha però alguna no es gaire visible.


La segona tirada, també és maca encara que la roca ja no és tan franca, part de la tirada va per terreny lleig però hi ha una placa final molt bonica.


La tercera, comença per una placa de forats molt compacta per entrar desprès en terreny herbós per creuar-lo i acabar per una segona placa també compacta. En aquesta tirada és en la que hem posat mes flotants.


La quarta tirada, és molt llarga, i va cercant les debilitats de la paret i evitant el creuament o la coincidència amb altres vies.
La darrera reunió esta al costat del final del primer ràpel .


Una vegada fora de la via, cal seguir la canal , molt trepitjada fins l’ embut on trobarem el últim ràpel que ens deixa al camí. Ja estam a terra, ara directes al cotxe i al bar per fer un mos i la cervesa de rigor.



JOSEP ESTRUCH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada