Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

dimarts, 28 de gener del 2014

ADEU COMPANY !!,..... ADEU AMIC !!





Sembla mentida el que costa expressar uns sentiments que et roseguen per dins, fa dos dies que intento començar però a les poques ratlles he de deixar-ho perquè el cap i els dits segueixen un camí diferent,  el cap volant entre records alegres, anècdotes  amb un afany de reviure  uns moments que no tornaran i els dits intentant plasmar el sentiment de tristor que ara per ara m’envaeix.

Una cosa és explicar els fets i les anècdotes d’un dia d’escalada amb els companys on exposes pensaments , reaccions , emocions que sents en un moment determinat de l’activitat però una altra cosa és intentar transmetre l’angoixa que sents  al saber que el moment que tant esperaves i tan temies ja és aquí.

El Josep ens ha deixat!!.

El dissabte vaig rebre la noticia de la mort del meu amic Josep Mª Sánchez Carrasco. Durant molts anys havia estat el meu company de cordada fins que la malaltia que se l’ha endut va començar a fer estralls en el seu cos, obligant-lo a deixar l’activitat que tant estimava, l’escalada.

Amb ell vàrem començar a escriure les primeres activitats d’aquest blog .


Josep,  descansa amb pau, però tingues el convenciment que sempre estaràs amb nosaltres

J. ESTRUCH

5 comentaris:

  1. t`acompanyo en el sentiment.Ara toca anar a buscar una bona paret i obrir-li una bona via,Jo t`acompanyo.Ânims!

    ResponElimina
  2. Ostres!! Quina mala notícia. Quan em van dir que estava molt malalt, vaig pensar que no podia ser, que només feia quatre dies encara m'he l'havia trobat apretant al Sector dels Roures a Perles. Quin greu que em sap.

    Parce

    ResponElimina
  3. Carai, ens deixa un referent, segueix tibant allà on estiguis Josep.

    ResponElimina
  4. Una abraçada Josep! sempre el recordarem com el gran escalador que era.

    ResponElimina
  5. Fa molts anys que ens coneixíem, un bon home i un bon escalador, anem desfilant, es possible que algun dia ens tornem ha trobar ..?
    Les seves obres donen fe de la seva enyorada presencia
    Guillem

    ResponElimina