Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

divendres, 19 de gener del 2018

ECLIPSE (VARIANT BOIRA)

DIJOUS, 18 DE GENER

Aquest és el darrer dijous que tindré lliure i m’agradaria aprofitar-lo. Començo la roda de trucades i el Joan diu que si que surten encara que seran quatre i si m’apunto jo serem cinc.
La seva proposta, anar a Sant Llorens de Mongai i decidir el millor objectiu en funció del moment.


Una vegada a lloc , decidim fer dues cordades, per un costat la Isabel, el Manel i en Toti aniran a la Formiguera i en Joan i jo anirem a la paret de l’os.
El nostre objectiu, la via “eclipse variant Boira”.


Ens repartim les tirades  i comencem  la feina que no es presenta fàcil, la primera tirada comença al mateix indret on comença la via Isaac Gabriel però desviant-se un xic a l’esquerra per uns díedres desplomats, aquesta tirada tota en lliure és molt potent sobretot el tram central, però per sobre del sis a no tenim res a rascar i cal fer anar l’estrep, (tot i així els trams sense artificial son força exigents)


La segona tirada comença amb un tram de set a que com podem imaginar , ni ensumar-ho, més estrep al canto fins que la paret s’ajeu i pots seguir en lliure difícil, per acabar la tirada un tram de bavaresa força exigent per entrar a la reunió.


La tercera, s’enfila directe per sobre la reunió per anar a cercar unes plaques i supera aquestes pel centre, el primer tram pot fer-se bé, però el segon és molt difícil i vertical, el tercer comença dur però aviat trobes uns forats que et permeten progressar més còmodament.


Aquesta tirada és molt mantinguda i pots gaudir-la molt si tens el grau assumit.
La quarta tirada , ja és per sortir de la paret, tot i així és bonica i amb un grau suau.



Una vegada acabada la via, tornem al cotxe per esperar als companys i directes al bar d’en Pere per fer la cervesa de rigor. 

J. ESTRUCH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada