Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

divendres, 19 de gener del 2024

MATINAL AL GARRAF

 DIMECRES, 17 DE GENER

Sembla que la meteo reservi el pitjor temps de la setmana per als dimecres, portem tres setmanes d'aquest mes i cada dimecres ens ha condicionat, però com que és el dia de sortida no ens resignem i seguim amb l'activitat preparada.


Avui la meteo diu que plourà arreu del Pais tot i que en quantitats minses. Nosaltres seguim amb els propòsit de sortir i ens trobem a Esparreguera sense cap idea concreta però amb la convicció de poder escalar.

Segons el Meteoblue, el nostre meteoròleg de referencia sembla que on la pluja serà més minsa és per la costa i decidim anar a Garraf.

Arribem a Garraf i en el primer bar que trobem ens aturem per esmorzar, sorpresa !!!, alguns companys de Barcelona han fet la mateixa pensada que nosaltres i estan esmorzant, i aprofitem el temps per fer-la petar una estona i veure com evoluciona tot.


Finalment, tots , decidim anar a escalar. Ells van al sector esquerra de la cantera i nosaltres ens decantem per quedar-nos al sector dret i fer la via “Sweet home, Buenos Aires”.

A la paret ja veiem una cordada que està fent la darrera tirada de la via “Mojito pal nenito”.

La primera tirada de la nostra via comença a l'esquerra d'un arbre característic que hi ha a la paret i puja fins un replà que hi ha a uns trenta metres, no es gaire difícil i trobarem tres espits i un químic d'alguna via d'escola que han fet per fer cursets donada la seva poca dificultat.


La segona tirada, s' enfila per sobre d'un esperó poc marcat al principi i que poc a poc es va definint per sobre d'un diedre. Fem reunió en un arbre equipat amb una anella per rapelar.

La tercera tirada segueix l'aresta i arriba fins la carena per terreny molt trencat, poc abans d'arribar a la carena trobarem una corda amb nusos per evitar tirar pedres avall, nosaltres una vegada arribats a la carena hem flanquejat a la dreta per anar a cercar la reunió de la Mojito.


Ara algunes gotes ens avisen de la proximitat de la pluja i aprofitant que a la reunió hi ha la corda amb nusos que protegeix la davallada per la carena, l'aprofitem i baixem caminant. Arribem al cotxe just abans que la pluja comenci a apretar.

Al cotxe mirant el radar de pluja, veiem que aquesta serà mínima i molt ràpida i per darrera no hi ha rastre de boires en una bona estona, per tant decidim anar a mullar-nos per dins amb una bona cervesa mentre esperem.


Acabada la cervesa, ja no plou i decidim tornar a la paret, aquesta vegada per fer la via “Mojito pal nenito” que comença just a la dreta de la que hem fet abans, aquesta la hem trobat un xic més interessant que l'anterior amb un parell o tres de trams bonics.

Arribem altre vegada a la reunió de la carena i tornen a començar a caure les gotes.


Aquesta vegada no ens la juguem i marxem directes al cotxe, ja en tenim prou i no volem mullar-nos.

Com que la cervesa ja l'hem fet abans, marxem directes a casa.

J. ESTRUCH


DADES DE LA VIA

NOM............................................ Sweet home, Buenos Aires

APERTUIRSTES ....................... Alex Agulló, Isabel Notivoli

COMPANY DE CORDA............. Lluis Gabernet

MATERIAL................................. 10 cintes

DIFICULTAT................................ IV



DADES DE LA VIA

NOM............................................ Mojito pal nenito

APERTUIRSTES ....................... Alex Agulló, Isabel Notivoli

COMPANY DE CORDA............. Lluis Gabernet

MATERIAL................................. 10 cintes

DIFICULTAT................................ V




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada