Els VISAS a principi dels anys 70´s

Els  VISAS  a  principi  dels  anys  70´s

diumenge, 14 de setembre del 2014

VIES ALAN PARSON PROJECT + NO TE TIRES QUE HAY CRISTALES

DIUMENGE, 24 D’AGOST

Avui tenim que tornar a casa i no volem arribar molt tard,per tant per la nit amb el Guillem fem els plans per demà.
Tenim dues possibilitats, quedar-nos al Turbon o conèixer una altre zona que el Guillem no conegui i finalment guanya aquesta proposta. Decidim pujar a Cerler i fer quelcom a les Palestres d’Ampriu. Jo concretament tinc ganes de fer alguna via de la “Piramide de cristal”, perquè la setmana anterior vaig quedar-me amb les ganes de tastar-la.


Marxem de l’hotel molt aviat, just desprès d’esmorzar i a les 10 ja estem a peu de via. No som els primers perquè hi ha una cordada de valencians ja preparats per començar.


Ells comencen per la via Alan Parson Project i nosaltres decidim fer-ho per la seva veïna , la via “no te tires que hay cristales” que està just a la dreta . Aquesta via presenta un segon llarg en díedre perfecte,molt bonic i a reforçar i un tercer en placa també interessant, la dificultat de la via és de cinquè grau.


Baixem per la mateixa via i aprofitant que els valencians estan sortint per dalt i baixen per darrera decidim fer la via clàssica de la paret , Alan Parson Project que amb una dificultat semblant puja pel vell mig de la piràmide.


En aquest punt creiem que ja en tenim prou i deixem les altres vies per a properes escapades, aquesta setmana hem complert amb escreix , hem fet 1000 metres en dos dies.



Ara toca agafar el cotxe i baixar fins Esparreguera on arribem a les 6 de la tarda.

J. ESTRUCH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada